Adobe Flash CS6 AIR SDK Güncelleme

Android

Adobe Flash CS6 AIR SDK Güncelleme

Google android uygulamaları geliştirenleree-mail gönderdi. Uygulamanızın güvenlik açıkları var diyordu. Eğer Adobe Flash CS6 veya 5.5 ile uygulama geliştirip, geliştirdiğiniz uygulamayı google.play yayınlıyorsanız. Aşağıdaki gibi uyarı almış olabilirsiniz.
Güvenlik uyarısı Uygulamanız, birden fazla güvenlik açığı olan bir OpenSSL sürümüne statik bağlantı veriyor. OpenSSL'yi en kısa sürede güncellemelisiniz. Belirtilen güvenlik açıkları OpenSSL'nin 1.0.1h, 1.0.0m ve 0.9.8za sürümlerinde bulunmaktadır. OpenSSL sürümünüzü doğrulamak için ("$ unzip -p YourApp.apk | strings | grep "OpenSSL"") komutuyla bir grep işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Güvenlik açıklarıyla ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen http://www.openssl.org/news/secadv_20140605.txt adresine bakın. Yeni sürüme geçişi doğru bir şekilde yaptığınızı onaylamak için, güncellenen sürümü Geliştirici Konsolu'na yükleyin ve beş saat sonra tekrar kontrol edin. Söz konusu bu sorunların uygulamanızı etkileyip etkilemediği kesin olmasa da, kullanıcıların bilgilerinin başkalarının eline geçmesi riski içeren güvenlik açıklarına sahip uygulamalar "tehlikeli ürünler" olarak değerlendirilir ve Google Play'den kaldırılabilir.


Bunun anlamı Publish etmiş olduğunuz uygulama AIR 3.2 veya daha eski versiyonu olduğu için OpenSSL açığı oluşturmasıdır.Bunu düzeltmek için AIR 15 kütüphanesini indirerek AIR güncelleştirmesini yapmanız gerekmektedir. Bunun nasıl yapılacağını adı adım anlatacağım.1. Adobe sitesinden Adobe AIR 15 SDK indirin.(Windows için olanı)2. İndirdiğiniz AIRSDK_Compiler dosyasını klasöre çıkarın.3. Flash CS6 yı başlatın.4. Help menüsünden Manage AIR SDK ya gelin. [caption id="attachment_2121" align="alignnone" width="475"]resim_1 Help--> Manage[/caption] 5. Manage AIR SDK (AIR SDK yı yönet) penceresi çıkacaktır. resim_2 6. + işaretinden indirdiğiniz dosyanın yolunu gösterin. 7. İşlem tamamlandıktan sonra aşağıdaki gibi olacaktır. resim_3 8. Tebrikler AIR SDK güncellemesini tamamlamış oldun. 9. Şimdi uygulamanızı güncellemeye geldi. 10. File -->Publish Settings kısmında artık yeni SDK görünecektir. resim_4  

Yorumlar

  1. This article is actually a pleasant one it assists new net viewers, who are wishing for blogging. all of craigslist

    YanıtlaSil

Yorum Gönder